Houten meubels, voor iedere plek in huis van keuken tot slaapkamer

Omdat geen huis gelijk is loopt iedereen wel met specifieke wensen voor zijn of haar huis. Vaak is de wens een oplossing voor irritatie of ‘gewoon’ iets moois dat het interieur afmaakt.

Keuken en woonkamer

De afgelopen jaren is Peter, soms in combinatie met Herman, voor heel diverse klussen ingezet. Een nieuwe keuken, helemaal op maat gemaakt. Een wandmeubel als eyecatcher in de woonkamer waar ook de TV een plek in moest krijgen. Ensuite-deuren, het pronkstuk tussen kamer en keuken. Maar ook shutters of een handige kast in de gang zijn gemaakt. 

Slaapkamer, dromen worden houten werkelijkheid

Slapen doe je met je ogen dicht zeggen sommige mensen. Maar wat is er nou fijner dan wakker worden in een opgeruimde en goed ingerichte slaapkamer? DIEP realiseert het bed, de kledingkast of de walk-in-closet. U hoeft alleen maar uw wensen kenbaar te maken.

Voor de kinderkamer geldt eigenlijk hetzelfde. Voor uw stoere dochter is het toch wel heel speciaal om een boomhutbed te hebben of een kasteelbed voor uw zoon? Laat Peter eens langskomen, dan blijft het niet meer bij dromen.

  • Benieuwd wat DIEP voor u kan betekenen?

    Laat u inspireren en adviseren

    Contact
Back to top