Vloeren; hout, parket of anders

U wilt een nieuwe houten vloer? DIEP legt deze voor u. Tijdens het leggen of schuren wordt er stofvrij gewerkt, de afwerking met olie of lak is ingebrepen. Zodra de vloer klaar is kunt u inrichten.

Diepenmaat; de naam als het om houten vloeren gaat

In Twente kenden veel mensen Herman Diepenmaat al als het gaat om kennis en ervaring op het gebied van houten vloeren. Die ‘know-how’ wordt nu door Peter Diepenmaat zelf ingezet onder de naam DIEP. Wat moet het worden voor een vloer? Eikenhout, tropisch hardhout als bijvoorbeeld Merbau, Jatoba, Padouk of Amerikaans Wit Essen? U kunt het zo gek niet bedenken of DIEP weet er wel raad mee. Moet u uw keus nog maken wat betreft het type vloer? Peter geeft u advies aan de hand van vloermonsters, zo maakt u een bewuste keuze voor nu en de toekomst.

Onderhoud en reparatie

Een houten vloer vraagt onderhoud. Dit kunt u voor een deel zelf doen maar eens in de 2 jaar is het ook goed om de vloer goed op te frissen. Peter beschikt over de benodigde apparatuur om uw houten vloer te schuren, te poetsen en weer af te werken. Maak met hem een afspraak voor onderhoud, hij komt dan eerst langs om te beoordelen wat er nodig is. Samen maken jullie dan een afspraak voor het onderhoud.

Uw oude vloer een nieuwe uitstraling?

Bent u uw huidige vloer zat? Met een kleur-make-over geeft u uw oude vloer een compleet nieuwe uitstraling. Eigenlijk zijn alle kleuren mogelijk, samen met Peter komt u tot passend resultaat voor uw interieur. Wat uw wens ook is DIEP kan uw vloer in iedere gewenste kleur maken.

Een vloer van DIEP, dat is van begin tot eind ontzorgd worden.

  • Benieuwd wat DIEP voor u kan betekenen?

    Laat u inspireren en adviseren

    Contact
Back to top